Rapper boeken

Bekijk de kosten van een rapper boeken

20%

Discount

718,80 Vanaf prijs

599,-   per 30 minuten

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Hoe boek je een rapper?

rapper boeken

The average duration of this service: Tussen 0,2 en 0,5 uur

Bent u op zoek naar een rapper voor uw evenement, bruiloft of verjaardag? U kunt eenvoudig een rapper boeken via ServiceRight Entertainment. Er zijn verschillende rappers die u kunt boeken. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde rapper? Dan is het mogelijk om deze rapper aan te vragen. Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een rap artiest, maar u niet precies weet wie u wilt boeken.

Rapper boeken

718,80

599,- per 30 minuten

Inclusief GRATIS offerte

Inclusief technologie

Inclusief verzekering

Inclusief BTW

Inclusief 20% Korting

rapper boeken

In dat geval kunt u uw wensen aan ons doorgeven en zullen wij u adviseren welke rapper er het best bij uw evenement zal passen. Daarnaast is het uiteraard ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de rapper. Als u de aanvraag bij ons doet, gaan wij voor u uitzoeken of het mogelijk is om de rapper op de gewenste datum te boeken. Twijfel dus niet langer en neem nu contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken! 

Veelgestelde vragen over een rapper boeken

Wat zijn de kosten om een rapper te boeken?

De kosten om een rapper te boeken, hangen af van de rapper die u wilt boeken. Wanneer een rapper meer bekendheid heeft, is het vaak ook zo dat de rapper ook duurder zal zijn. Het is dus niet mogelijk om één prijs aan te geven. Het is uiteraard wel mogelijk om een prijs op te vragen wanneer u een artiest in gedachten heeft. 

De kosten zijn niet alleen afhankelijk van de artiest/rapper, maar ook van andere zaken. Dit is onder andere bijvoorbeeld de duur van het optreden. Wanneer u een optreden van 30 minuten boekt van een bepaalde rapper, is dat voordeliger dan wanneer u een optreden van 60 minuten boekt. Het is dus ook goed om aan te geven hoelang u wilt dat de artiest komt optreden. Op basis daarvan kunnen wij de juiste prijs aan u doorgeven. 

Daarnaast is ook het materiaal van invloed op de prijs. Heeft u zelf de beschikking over het materiaal of is het voor de rapper noodzakelijk om eigen geluid mee te nemen. Wanneer u dit aangeeft tijdens het boeken van uw rapper, kunnen de juiste kosten aan u worden doorgegeven. Geef dus aan welke rapper u wilt boeken, hoelang en of het nodig is om het materiaal te verzorgen en dan kunnen wij u voorzien van de juiste prijs!

Welke rappers kan ik boeken via ServiceRight Entertainment?

Via ServiceRight Entertainment is het mogelijk om elke rapper te boeken. U kunt dus zelf aangeven welke rapper u graag zou willen boeken. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om te kijken of de rapper die u wilt boeken beschikbaar is op de door u opgegeven datum en welke kosten daarbij horen. Twijfel dus niet als u op zoek bent naar een specifieke rapper of deze beschikbaar is via ServiceRight Entertainment: wij gaan direct voor u aan de slag zodra uw aanvraag bij ons binnenkomt. 

Het kan ook zijn dat u niet precies weet welke rapper u wilt boeken. Misschien dat u wel weet wat voor soort rapper u zoekt en samen met de gelegenheid, uw budget en de datum, kunnen wij zo op zoek gaan naar de juiste rapper voor uw evenement. 

Het is zowel mogelijk om online een rapper te boeken als via de chat. Van maandag tot en met vrijdag kunt u ons bereiken tussen 09:00 en 18:00 uur. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht en wij gaan voor u aan de slag om de rapper te boeken of om u te voorzien van de informatie. 

rapper boeken in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Rapper boeken geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website het entertainment naar keuze & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u het entertainment plaats wilt laten vinden.

Stap 3

Het entertainment is in goede handen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Entertainment voor uw Rapper boeken?

Al meer dan 2000 artiesten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Entertainment

Alle soorten entertainment mogelijk

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7707 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Entertainment

-20%

DJ boeken NU tijdelijk met 20% korting

Populairste acts van dit moment
Betrouwbaar
Gegarandeerde kwaliteit

BEKIJK & BOEK

-20%

Brassband huren NU met tijdelijk 20% korting

Snel en Eenvoudig
Kwaliteit
Geverifieerde artiesten

BEKIJK & BOEK

-20%

Artiesten boeken NU tijdelijk met 20% korting

Geverifieerde artiesten
Groot aanbod
Entertainment Professionals

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke