DJ Boeken

Bekijk de kosten van het boeken van een dj

20%

Discount

90,- Vanaf prijs

75,-   per uur

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Hoe boek je een dj?

DJ boeken

The average duration of this service: Tussen 1 en 4 uur

Een DJ boeken staat gegarandeerd voor veel feestplezier en zorgt ervoor dat iedereen losgaat! Het is eenvoudig om een DJ te boeken via ServiceRight Entertainment in alle genres. U kunt zelf aangeven naar wat voor genre u op zoek bent en vervolgens gaan wij aan de slag om de juiste DJ te zoeken die past bij uw evenement. Wilt u bijvoorbeeld dat er tijdens een feestelijke opening wat achtergrondmuziek wordt gedraaid? Of wilt u juist tijdens een bruiloft dat iedereen losgaat op de dansvloer? En kiest u voor R&B muziek of juist liever voor Rock?

DJ Boeken

90,-

75,- per uur

Inclusief Non-stop muziek

Inclusief BTW

Inclusief apparatuur

Inclusief muziekkeuze

Inclusief op- en afbouw

Inclusief 20% Korting

DJ boeken

Al deze voorkeuren kunt u aangeven, zodat u een DJ heeft die helemaal aansluit bij uw wensen en u kunt genieten van de muziek die er gedraaid wordt. Wanneer u een DJ boekt via ServiceRight Entertainment profiteert u altijd van een voordeelprijs en daarnaast heeft u ruime keuze uit de vele DJ’s die zijn aangesloten bij ServiceRight Entertainment. 

Veelgestelde vragen over het boeken van een dj

Neemt de DJ zijn eigen materiaal mee om te draaien?

In principe neemt de DJ inderdaad zijn eigen materiaal mee om mee te draaien. Doordat ze hun eigen materiaal meenemen, kunnen ze ook op hun best draaien. Ze weten namelijk bijvoorbeeld precies hoe alles werkt en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat de beste mix’s worden gemaakt. Het is wel belangrijk om goed van tevoren af te spreken welke apparatuur er wel en niet meegenomen moet worden. De basis zal de DJ namelijk vrijwel altijd zelf meenemen, maar staan er bijvoorbeeld al boxen klaar en een tafel waar al het apparatuur opgezet kan worden? Dit is niet standaard voor elke DJ en wellicht heeft u juist al een hele mooie plek staan waar de DJ aan de slag kan tijdens zijn of haar set. Daarbij geldt ook: hoe meer de DJ mee moet nemen naar de locatie, hoe hoger de prijs zal zijn. Het is dus verstandig om dit goed af te spreken om niet alleen misverstanden te voorkomen, maar ook zodat u niet onnodig teveel moet betalen voor de DJ.

Wanneer het gaat om een festival, gebeurt het bijvoorbeeld vaker dat het grootste gedeelte van het materiaal al aanwezig is en de DJ alleen nog maar enkele van zijn of haar eigen spullen mee hoeft te nemen. Terwijl wanneer er een zaaltje wordt gehuurd voor een verjaardagsfeest er vaak niks aanwezig is. Kortom: bespreek goed van tevoren met de DJ wat er wel of niet meegenomen hoeft te worden en dan komt het zeker goed met uw feest! 

Welke muziekstijlen DJ kan ik boeken?

Het is mogelijk om voor elke muziekstijl een DJ te boeken. Het is wel van groot belang dat u van tevoren aangeeft naar welke muziekstijl u op zoek bent. Er zijn namelijk veel verschillende DJ’s aangesloten die elk hun eigen genre hebben. Om zeker te zijn van een geslaagd feest, moet de DJ helemaal aansluiten bij uw wensen. Wij gaan voor u op zoek naar een DJ die de muziek uit uw genre naar keuze kan draaien.

Hardstyle DJ boeken

Houdt u van hardstyle en is dat het genre waar u naar op zoek bent? Dan hebben wij goed nieuws! Er zijn namelijk verschillende hardstyle DJ’s aangesloten bij ServiceRight Entertainment die uw feest onvergetelijk kunnen maken. Hardstyle is een muziekgenre waarvan u moet houden en het is dan ook niet voor elk feest geschikt. Maar wanneer u hiernaar op zoek bent en het past bij uw evenement, weet u één ding zeker: niemand zal meer stilstaan en iedereen zal met de voeten van de vloer genieten van de muziek.

Urban DJ boeken

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een urban DJ via ServiceRight Entertainment. De urban DJ zal vaak de laatste hits draaien die veel mensen kennen, maar er komt ook vaak veel rap in voor. Doordat de urban liedjes ook vaak hits zijn, kennen waarschijnlijk veel mensen de muziek uit hun hoofd en kunnen ze meezingen met de muziek die er gedraaid wordt. Dat zorgt natuurlijk voor veel feestplezier! 

Kinder DJ boeken

Heeft u een kinderfeest op de planning staan? Dat vraagt natuurlijk om een DJ die gespecialiseerd is in het draaien van kindermuziek. Het is niet voor elke DJ geschikt om te draaien op een kinderfeest en daarom moet u kiezen voor een DJ die ervaring heeft op kinderfeesten. Zo’n DJ weet ook precies wat de kinderen op dit moment leuk vinden en hoe ze de kinderen urenlang kunnen vermaken! 

Wat zijn de kosten om een DJ te boeken?

U kunt al een DJ boeken vanaf €250. De kosten om een DJ te boeken, variëren heel erg. Dit heeft onder andere te maken met de duur van het optreden. Wanneer een DJ een uur draait, zal dit een stuk goedkoper zijn dan wanneer een DJ de hele avond moet vullen met de muziek. 

Daarnaast zal ook de datum en het tijdstip van invloed zijn op de prijs. Wanneer u bijvoorbeeld een DJ in het weekend wilt huren, is dit vaak duurder dan wanneer u een DJ doordeweeks wilt boeken. Het is natuurlijk voor de DJ in het weekend een stuk drukker, waardoor zij ook duurder zijn dan doordeweeks. Daarnaast is het ook afhankelijk van of het feest ‘s avonds is of dat er overdag gedraaid moet worden.

Aangezien het niet altijd even duidelijk is welk materiaal er wel en niet meegenomen moet worden door de DJ zelf en door u als organisator, is het belangrijk om dit van tevoren goed met elkaar af te spreken. Het benodigde materiaal dat de DJ zelf mee zal moeten nemen, heeft ook invloed op de prijs. Het is voor sommige DJ’s ook mogelijk om bijvoorbeeld ook het licht te verzorgen. Wanneer u dit wenst, kunt u dit bij het boeken aangeven zodat dit ook direct in de offerte meegenomen kan worden. Wanneer al uw wensen duidelijk zijn, zullen wij u namelijk een offerte toesturen en naar aanleiding van de offerte kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van de DJ.

Welke DJ’s kan ik boeken via ServiceRight Entertainment?

U kunt via ServiceRight Entertainment verschillende DJ’s boeken. U kunt zelf aangeven wanneer u een voorkeur heeft voor een bepaalde DJ. Wij zullen dan voor u onderzoeken of de betreffende DJ op uw gewenste datum, tijd en locatie kan draaien. Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat u geen voorkeur heeft voor een specifieke DJ, maar wel voor een bepaald muziekgenre. In dit geval kunt u enkel het muziekgenre doorgeven en vervolgens gaan wij dan voor u aan de slag om een passende DJ te zoeken die gespecialiseerd is in het muziekgenre naar keuze. 

Het is dus eigenlijk mogelijk om elke DJ te boeken via ServiceRight Entertainment die u in gedachten heeft. Laat het ons dus vooral weten wanneer u een specifieke DJ zoekt of een specifiek genre en wij zullen onze uiterste best voor u doen om de geschikte DJ te vinden en voor u vast te leggen op de datum naar keuze. 

Het is ook mogelijk om via de chat uw wensen te bespreken. Zo kunnen we op deze manier al uw wensen in kaart brengen, zodat wij voor u een passende offerte kunnen samenstellen. Dat kan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 en u kunt vervolgens uw wensen doorgeven en dan gaan wij voor u aan de slag. Samen zorgen we er op deze manier voor dat het feest onvergetelijk wordt! 

dj in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw DJ Boeken geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website het entertainment naar keuze & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u het entertainment plaats wilt laten vinden.

Stap 3

Het entertainment is in goede handen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Entertainment voor uw DJ Boeken?

Al meer dan 2000 artiesten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Entertainment

Alle soorten entertainment mogelijk

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7707 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Entertainment

-20%

DJ boeken NU tijdelijk met 20% korting

Populairste acts van dit moment
Betrouwbaar
Gegarandeerde kwaliteit

BEKIJK & BOEK

-20%

Brassband huren NU met tijdelijk 20% korting

Snel en Eenvoudig
Kwaliteit
Geverifieerde artiesten

BEKIJK & BOEK

-20%

Artiesten boeken NU tijdelijk met 20% korting

Geverifieerde artiesten
Groot aanbod
Entertainment Professionals

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke