Braziliaanse band boeken

Bekijk de kosten van het boeken van een braziliaanse band

20%

Discount

708,- Vanaf prijs

590,-

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Hoe boek ik een braziliaanse band ?

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per optreden

Door een Braziliaanse band te boeken, lijkt het voor even alsof u zich in Brazilië waant. Via ServiceRight Entertainment kunt u eenvoudig een Braziliaanse band boeken voor uw evenement, bijeenkomst of festival. De Braziliaanse bands zorgen voor een echt feest en gegarandeerd dat u en de andere gasten niet meer stil kunnen staan tijdens dit muziekspektakel.

Braziliaanse band boeken

708,-

590,-

Inclusief professioneel entertainment

Inclusief ritmische muziek

Inclusief Rio style danseressen

Inclusief BTW

Inclusief apparatuur

Inclusief 20% Korting

De Braziliaanse bands kunnen volledig naar wens het optreden inrichten. Wilt u achtergrondmuziek of juist een optreden waarbij alle ogen op de band zijn gericht? Geef uw voorkeur door en wij gaan voor u op zoek naar de ideale Braziliaanse band! Hierdoor is er voor iedereen wat wils, waarbij één ding zeker is: iedereen zal genieten van de Braziliaanse muziek. Kijk snel verder voor de mogelijkheden of boek direct! 

Veelgestelde vragen over braziliaanse band boeken

Wat zijn de kosten om een Braziliaanse band te boeken?

Het is al mogelijk om een Braziliaanse band te boeken vanaf €590. Het is een vanaf prijs, want de kosten om een Braziliaanse band te boeken, hangen sterk af van een aantal factoren. Zo is bijvoorbeeld de vraag hoe lang u wenst dat de Braziliaanse band zal optreden. Wilt u dat ze een kort optreden weggeven of een aantal uur achter elkaar? Uiteraard is dit van invloed op de prijs. Daarnaast is de grootte van de Braziliaanse band ook van invloed op de prijs. Hoe meer mensen er komen optreden, hoe duurder dit zal zijn. U kunt al een Braziliaanse band van 2 personen boeken, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een Braziliaanse band van 6 mensen te boeken. 

Zoals u ziet, kunt u de Braziliaanse band helemaal samenstellen naar wens, zodat u echt een optreden heeft die helemaal aansluit bij uw wensen. Het is daarom ook lastig om u direct een prijs te geven. Wanneer u online een boeking plaatst, kunt u uw wensen aangeven en op basis daarvan zult u een offerte ontvangen. Op basis van de offerte kunt u aangeven of u de band daadwerkelijk wilt boeken. Zodra u een offerte aanvraagt, zit u dus nog nergens aan vast! 

Voor welke gelegenheden kan ik een Braziliaanse band in Nederland boeken?

Het is mogelijk om voor elke gelegenheid een Braziliaanse band in Nederland te boeken. Hierbij kunt u denken aan een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, sportevenement of een jubileum. De verschillende gelegenheden zijn allemaal feestelijke dagen, waarbij een Braziliaanse band de gelegenheid nog feestelijker kan maken. De muziek zorgt ervoor dat niemand meer stil kan blijven staan. Er wordt verschillende Braziliaanse muziek gespeeld en u hoeft niet verbaast op te kijken als er latin en samba, maar ook rock pop voorbij komt tijdens het optreden. Er kan ook aangegeven worden als u wilt dat de muziek wat zachter of harder gespeeld moet worden. Hierdoor kunt u aangeven of het achtergrondmuziek moet zijn of juist muziek waarbij iedereen de focus heeft op het optreden. U kent misschien wel de brassband. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een Braziliaanse brassband te huren. Een brassband is minder geschikt voor achtergrondmuziek, maar zij zullen juist de hele ruimte omtoveren tot een groot feest! Zij zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een bruiloft of verjaardagsfeest.

Het is ook mogelijk om dansers en/of danseressen bij de Braziliaanse band te boeken. Dit geeft het optreden vaak nog net dat beetje extra dat ervoor zorgt dat niemand meer om de band heen kan.

braziliaanse band in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Braziliaanse band boeken geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website het entertainment naar keuze & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u het entertainment plaats wilt laten vinden.

Stap 3

Het entertainment is in goede handen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Entertainment voor uw Braziliaanse band boeken?

Al meer dan 2000 artiesten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Entertainment

Alle soorten entertainment mogelijk

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7707 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Entertainment

-20%

DJ boeken NU tijdelijk met 20% korting

Populairste acts van dit moment
Betrouwbaar
Gegarandeerde kwaliteit

BEKIJK & BOEK

-20%

Brassband huren NU met tijdelijk 20% korting

Snel en Eenvoudig
Kwaliteit
Geverifieerde artiesten

BEKIJK & BOEK

-20%

Artiesten boeken NU tijdelijk met 20% korting

Geverifieerde artiesten
Groot aanbod
Entertainment Professionals

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke