Brassband huren

Bekijk de kosten van het huren van een brassband

20%

Discount

478,80 Vanaf prijs

399,-

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Hoe huur je een brassband?

Brassband huren

The average duration of this service: Tussen 0.2 en 0,5 uur

Zodra een brassband een ruimte binnenstapt of op straat rondloopt, is de sfeer direct goed. Niemand kan meer stilstaan en er heerst direct een feestsfeer. Hierdoor is een brassband een echte waardevolle toevoeging op uw feest of evenement. Een brassband is dan ook een goed idee wanneer u op zoek bent naar iets wat uw evenement onvergetelijk maakt. Bent u op zoek naar een brassband die u kunt huren om uw evenement ook een extra feestelijk tintje te geven?

Brassband huren

478,80

399,-

Inclusief BTW

Inclusief professioneel entertainment

Inclusief ritmische muziek

Inclusief swingende topformatie

Inclusief apparatuur

Inclusief 20% Korting

Brassband huren

Dan bent u bij ServiceRight Entertainment aan het goede adres. U kunt via ServiceRight Entertainment eenvoudig een brassband huren bij u in de buurt die het dak eraf zal blazen en zelfs de meest stille mensen in beweging zal krijgen! Kijk snel verder voor de mogelijkheden om een brassband te huren of boek deze direct online zodat u alvast gegarandeerd feest plezier hebt! 

Veelgestelde vragen over een brassband huren

Wat zijn de kosten om een brassband te huren?

U kunt al een brassband huren vanaf €399. Het is mogelijk om een brassband te huren voor een kleinschalig feest, maar het is ook mogelijk om voor een groot festival een brassband te huren. De exacte kosten zijn afhankelijk van de lengte van het optreden en eventuele speciale verzoeken. Wanneer u een brassband wilt huren, kunt u dus het best uw wensen doorgeven en invullen via de online boekingstool. Op deze manier kunt u direct de kosten zien en zien wat het zal kosten wanneer u een brassband wilt huren voor uw evenement of bijeenkomst. Wanneer het niet mogelijk is om u direct van een prijs te voorzien, zullen wij u achteraf een offerte toesturen. Op basis van deze offerte kunt u aangeven of u de brassband daadwerkelijk wilt boeken. Zodra u een offerte ontvangt, zit u dus nog nergens aan vast en heeft u ook geen betalingsverplichting. U kunt dus op elk moment nog beslissen of u gebruik wilt maken van de brassband. De brassbands zijn erg gewild en wanneer u zeker bent dat u gebruik wilt maken van dit entertainment, is het wel aan te raden om dit direct te boeken, zodat u zeker bent van het leukste entertainment op uw evenement!

Wanneer u een brassband huurt via ServiceRight Entertainment, betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus echt alleen voor de tijd die de brassband voor u komt spelen. Daarnaast profiteert u altijd van een vaste voordeelprijs via ServiceRight Entertainment! Zo heeft u niet alleen het leukste entertainment, maar ook nog eens voor een voordelige prijs! 

Wat is een brassband?

Hoewel u bij een brassband misschien als eerste denkt aan grote trommels waarop geslagen wordt en de mensen die de meest swingende muziek spelen, komt de brassband oorspronkelijk uit Engeland. Bij een oorspronkelijke brassband worden alleen blaasinstrumenten gebruikt, daar staat ook het woord “brass” (koperblazers) voor. De brassband in deze vorm bestaat al sinds 1800. 

Tegenwoordig kennen we de brassband meer als de caribische brassband. Hier staan vooral de trommels en drums in het middelpunt en kan juist de aanvulling worden gedaan met de blaasinstrumenten. Soms worden er ook nog danseressen aan toegevoegd die het geheel een extra feestelijk tintje geven en ervoor zorgen dat er nóg meer mensen gaan dansen. 

Doordat er verschillende soorten brassbands te boeken zijn (Caribische brassband en traditionele brassband), is het belangrijk om van tevoren aan te geven wat voor soort brassband u zou willen huren. Op basis hiervan kunnen wij voor u de gewenste brassband huren die het gezelschap op uw evenement komt vermaken. U kunt uw wensen doorgeven in de opmerkingen van uw boeking. Het is uiteraard ook mogelijk om via de chat uw wensen door te geven. Op basis daarvan kunnen wij voor u de gewenste brassband huren. U kunt ons op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 bereiken.

brassband in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Brassband huren geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website het entertainment naar keuze & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u het entertainment plaats wilt laten vinden.

Stap 3

Het entertainment is in goede handen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Entertainment voor uw Brassband huren?

Al meer dan 2000 artiesten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Entertainment

Alle soorten entertainment mogelijk

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7707 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Entertainment

-20%

DJ boeken NU tijdelijk met 20% korting

Populairste acts van dit moment
Betrouwbaar
Gegarandeerde kwaliteit

BEKIJK & BOEK

-20%

Brassband huren NU met tijdelijk 20% korting

Snel en Eenvoudig
Kwaliteit
Geverifieerde artiesten

BEKIJK & BOEK

-20%

Artiesten boeken NU tijdelijk met 20% korting

Geverifieerde artiesten
Groot aanbod
Entertainment Professionals

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke