Clown boeken

Bekijk de kosten van een clown boeken

20%

Discount

118,79 Vanaf prijs

98,99   per uur

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Hoe boek je een clown?

clown boeken

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur

Bent u op zoek naar een clown voor bijvoorbeeld een kinderfeest? Dat kunt u bij ServiceRight Entertainment doen! Daarnaast is een clown niet alleen leuk voor een kinderfeest, maar ook voor volwassenen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest of juist in een verzorgingstehuis.

Clown boeken

118,79

98,99 per uur

Inclusief schmink naar voorkeur

Inclusief Advies

Inclusief komische voorstellingen

Inclusief meerdere acts

Inclusief BTW

Inclusief 20% Korting

clown boeken

Een clown kan bij iedereen een lach op zijn of haar gezicht toveren en daarom is een clown ook voor iedereen geschikt. Het kan ook zijn dat u juist op zoek bent naar een horror clown voor bijvoorbeeld een halloween feest. Ook dit is mogelijk via ServiceRight Entertainment. U kunt tijdens het boeken van de clown aangeven naar wat voor clown u op zoek bent en voor welke gelegenheid dit is. Wij gaan dan direct voor u op zoek naar de geschikte clown die helemaal past bij het thema van het feest!

Veelgestelde vragen over een clown boeken

Wat zijn de kosten om een clown te boeken?

U kunt al een clown boeken vanaf €99. Het is echter afhankelijk van welk soort clown u wilt boeken en hoelang u de clown wilt boeken hoeveel de kosten exact zullen zijn. U kunt online aanvinken dat u een clown wilt boeken en hoelang u de clown wilt boeken en vervolgens ziet u direct de voordeelprijs die u via ServiceRight Entertainment ontvangt. Wanneer u akkoord gaat met de prijs, kunt u vervolgens de datum, het tijdstip en de locatie invullen en dan kan de clown worden ingeboekt. 

Het is ook mogelijk om aan te geven wat voor soort clown u wilt boeken. Er zijn namelijk verschillende soorten clowns mogelijk. Wanneer u heeft aangegeven naar wat voor soort clown u op zoek bent, kunnen wij voor u direct de juiste kosten berekenen. Uiteraard is het ook afhankelijk van hoelang u de clown wilt huren. Zo is het voor een uur uiteraard goedkoper dan wanneer een clown geboekt wordt voor twee uur.

Tevens is het mogelijk om een clown tijdens een feestdag te boeken. Hierbij dient u wel rekening te houden met het feit dat de kosten hoger zullen zijn wanneer de clown op de feestdag moet verschijnen. Wanneer dit het geval is, zullen wij contact met u opnemen om de boeking alsnog in orde te maken.

Welke clowns kan ik boeken via ServiceRight Entertainment?

Er zijn uiteraard verschillende clowns te boeken via ServiceRight Entertainment. De meest bekende clown is natuurlijk wel de grappige clown die vaak op kinderfeestjes verschijnt. Deze clown is ook vaak geschikt voor andere verjaardagsfeesten en bedrijfsfeesten. De grappige clowns die zorgen voor een onvergetelijke dag en zorgen voor een lach op ieders gezicht. Bent op zoek naar een clown die er een gezellig feest van maakt en een goede sfeer meebrengt? Dan is deze clown de geschikte clown voor uw evenement! 

Naast de grappige, leuke clown, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een enge clown te boeken of een horror clown. Dit is uitermate geschikt wanneer u een horror feest gepland heeft staan of bijvoorbeeld een halloween feest. De horror clown zal iedereen aan het schrikken maken.

Het is ook mogelijk om een boeken fictie clown te boeken via ServiceRight Entertainment. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor een boekpresentatie wanneer het onderwerp van het boek ook een clown is of er een clown voorkomt in het boek. 

Kortom: er zijn verschillende soorten mogelijkheden om clowns te boeken via ServiceRight Entertainment. Geef uw voorkeur aan of geen aan wat voor evenement u organiseert en dan zoeken wij een passende clown bij uw evenement.

clown boeken in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Clown boeken geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website het entertainment naar keuze & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u het entertainment plaats wilt laten vinden.

Stap 3

Het entertainment is in goede handen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Entertainment voor uw Clown boeken?

Al meer dan 2000 artiesten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Entertainment

Alle soorten entertainment mogelijk

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7707 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Entertainment

-20%

DJ boeken NU tijdelijk met 20% korting

Populairste acts van dit moment
Betrouwbaar
Gegarandeerde kwaliteit

BEKIJK & BOEK

-20%

Brassband huren NU met tijdelijk 20% korting

Snel en Eenvoudig
Kwaliteit
Geverifieerde artiesten

BEKIJK & BOEK

-20%

Artiesten boeken NU tijdelijk met 20% korting

Geverifieerde artiesten
Groot aanbod
Entertainment Professionals

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke