Artiesten boeken

Bekijk de kosten van het boeken van een artiest

20%

Discount

478,80 Vanaf prijs

399,-

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een artiest boeken?

artiesten boeken

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur

Muziek verbindt en het is dan ook niet gek dat muziek op bijna elk evenement wel terug te vinden is. Of het nou gaat om een buurtfestival, een bruiloft, een verjaardag of een begrafenis. Er is eigenlijk altijd muziek te horen op de verschillende evenementen. Het is daarom ook altijd aan te raden wanneer u een evenement organiseert, om hier muziek voor te regelen.

Artiesten boeken

478,80

399,-

Inclusief GRATIS offerte

Inclusief technologie

Inclusief verzekering

Inclusief verzekering

Inclusief 20% Korting

artiesten boeken

Een artiest is vaak het meest persoonlijk en kan ervoor zorgen dat er een verhaal overgebracht wordt, iedereen gaat dansen of juist iedereen stil is. Via ServiceRight Entertainment kunt u een artiest naar keuze boeken om uw evenement net dat beetje extra te geven aan uw evenement. Boek eenvoudig via de online boekingstool of neem via de chat contact op om uw wensen door te geven. Samen zorgen we ervoor dat u kunt genieten van een verrassend optreden van de artiest naar keuze! 

Veelgestelde vragen over een artiest boeken

Bij wat voor soort gelegenheden kan ik een artiest boeken?

Het is voor elk soort gelegenheid mogelijk om een artiest te boeken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een artiest tijdens uw bruiloft, maar ook voor bijvoorbeeld een verjaardag. Aangezien artiesten heel erg uiteenlopend zijn met ieder zijn of haar eigen stijl en smaak, is het ook eenvoudiger om een artiest te vinden die aansluit bij het type evenement. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een artiest kiezen die klassieke muziek zingt/maakt wanneer het een rustig evenement is, maar bij een groot concert kunt u bijvoorbeeld juist voor een feest team kiezen die de grootste feesthits zingen. Kortom: er is erg veel keuze en ruimte om aan te geven waar u naar op zoek bent en vervolgens zullen wij aan de slag gaan om de geschikte artiest te zoeken en te boeken voor tijdens uw evenement. 

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u al weet welke artiest u graag wilt boeken. Dit kan een bekende Nederlander zijn, maar ook een minder bekende Nederlander. Wanneer u al exact weet welke artiest u wilt boeken, kunt u dit ook bij ons aangeven. Wij gaan dan voor u aan de slag om de artiest voor u proberen te boeken. Bekende artiesten hebben vaak een strak schema en daardoor zijn die vaak lastiger in te plannen dan minder bekende artiesten. Het is daarom bijvoorbeeld ook mogelijk om te vragen wanneer de artiest tijd heeft, zodat u de datum van uw evenement kunt aanpassen op het schema van de artiest. Wij denken graag met u mee in mogelijkheden, dus geef vooral uw wensen door! 

Welke Nederlandstalige artiesten kan ik boeken?

Het is via ServiceRight Entertainment mogelijk om elke Nederlandse artiest te boeken. U kunt zelf aangeven welke Nederlandse artiest u graag wilt boeken en vervolgens gaan wij voor u aan de slag om de artiest te boeken op de door u gewenste dag, tijd en locatie. Heeft u een voorkeur voor een artiest? Dat is dus geen probleem! Wanneer u niet goed weet welke artiest het best bij uw evenement past, kunt u uw wensen doorgeven en vervolgens kijken wij welke artiest er beschikbaar is op uw dag en die het best bij uw evenement past. 

Door de ervaring die wij hebben opgedaan bij ServiceRight Entertainment en de feedback van vorige klanten, weten we precies welke artiest er goed zal aansluiten op uw evenement en welke artiesten uw evenement onvergetelijk maken. Bespreek dus met ons uw wensen en wij zorgen voor de artiest die het best aansluit op uw evenement! 

Welke internationale artiesten kan ik boeken?

Ook wat betreft de internationale artiesten is het mogelijk om aan te geven naar welke artiest u op zoek bent. Wij zullen uiteraard onze uiterste best doen om de artiest voor u te boeken. Het is vaak lastig om met een internationale artiest in contact te komen. Dit gaat via verschillende managers en boekingsbureaus en wanneer uw voorkeur uitgaat naar een internationale artiest, is het daarom ook aan te raden om dit uit te besteden. Het kost u vaak erg veel tijd en u weet niet wat de kansen zijn om de artiest te boeken. U kunt hiervoor ServiceRight Entertainment inschakelen en vervolgens gaan wij voor u aan de slag om met de artiest in contact te komen. Door de ervaring die wij hebben opgedaan, kunnen wij voor u ook van tevoren al aangeven bij welke artiesten de kans groot is dat het lukt en bij welke artiesten de kans minder groot is. Daarnaast kunnen wij u ook een goed alternatief bieden mocht uw gewenste artiest het niet redden.

artiest boeken in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Artiesten boeken geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website het entertainment naar keuze & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u het entertainment plaats wilt laten vinden.

Stap 3

Het entertainment is in goede handen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Entertainment voor uw Artiesten boeken?

Al meer dan 2000 artiesten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Entertainment

Alle soorten entertainment mogelijk

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7707 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Entertainment

-20%

DJ boeken NU tijdelijk met 20% korting

Populairste acts van dit moment
Betrouwbaar
Gegarandeerde kwaliteit

BEKIJK & BOEK

-20%

Brassband huren NU met tijdelijk 20% korting

Snel en Eenvoudig
Kwaliteit
Geverifieerde artiesten

BEKIJK & BOEK

-20%

Artiesten boeken NU tijdelijk met 20% korting

Geverifieerde artiesten
Groot aanbod
Entertainment Professionals

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke