Paaldanseres boeken

Bekijk de kosten van een paaldanseres

20%

Discount

178,80 Vanaf prijs

149,-

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Hoe boek je een paaldanseres?

The average duration of this service: Tussen 0,1 en 0,2 uur

Bent u op zoek naar een paaldanseres en wilt u deze boeken? Dat kan via ServiceRight Entertainment. Er zijn verschillende soorten paaldanseressen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een erotische paaldanseres te boeken, die zorgt voor een zwoele avond, maar het is ook mogelijk om een sportieve show in te plannen. Dit is bijvoorbeeld vaak meer geschikt voor een bedrijfsfeest, terwijl de erotische paaldanseres meer geschikt is voor een vrijgezellenfeest.

Paaldanseres boeken

178,80

149,-

Inclusief mobiele danspaal

Inclusief verschillende paaldanseressen

Inclusief BTW

Inclusief 20% Korting

De paaldanseressen geven een fantastische show weg, waarbij veel kracht komt kijken. Het lijkt namelijk misschien eenvoudig: paaldansen is hartstikke zwaar. Mede daarom zal een paaldanseres alle ogen op haar gericht krijgen en zorgen voor een spectaculaire show. Er zijn verschillende mogelijkheden om een paaldanseres via ServiceRight Entertainment te boeken. Kijk daarom snel verder of boek direct uw paaldanseres via de online boekingstool. 

Veelgestelde vragen over een paaldanseres boeken

Wat zijn de kosten om een paaldanseres te boeken?

Het is al mogelijk om een paaldanseres te boeken vanaf €149. Dit is uiteraard afhankelijk van de duur dat de paaldanseres zal komen optreden. Hoe langer het optreden zal zijn, hoe hoger de kosten ook zullen zijn. Een gebruikelijke tijd voor een optreden is ongeveer 15 minuten. Paaldansen is een pittige workout, hoewel de beste paaldanseressen het eruit laten zien alsof het uiteraard heel eenvoudig is! Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van of er al een danspaal aanwezig is of niet. Wanneer deze niet op de locatie aanwezig is, zal deze ook meegenomen moeten worden en hier zitten uiteraard ook weer kosten aan verbonden. Het is wel noodzakelijk dat u doorgeeft of u een danspaal ter beschikking kunt stellen of niet, want zonder danspaal is het voor de paaldanseres uiteraard niet mogelijk om het optreden te verzorgen. 

Tevens is het ook mogelijk om meerdere paaldanseressen te boeken. Wanneer u kiest voor meerdere paaldanseressen, dan kan hier een offerte op maat voor worden opgesteld. Bent u op zoek naar een of meerdere paaldanseressen? Geef dan uw voorkeuren aan via de online boekingstool zodat wij een offerte kunnen toesturen, of boek direct uw paaldanseres. Wij weten zeker dat u kunt gaan genieten van een onvergetelijke avond! 

Voor welke gelegenheden kan ik een paaldanseres boeken?

Een paaldanseres is voor elke gelegenheid te boeken. Misschien denkt u als eerst aan een vrijgezellenfeest en dit is misschien ook wel de gelegenheid waarvoor de paaldanseressen het meest geboekt worden. Toch is een paaldanseres voor veel meer gelegenheden te boeken! Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor een bedrijfsfeest een paaldanseres boeken. Een paaldans act hoeft namelijk niet altijd alleen maar erotisch te zijn, al is dit uiteraard wel mogelijk. U kunt ook voor een sportief of acrobatisch paaldans optreden kiezen. In dit geval is het optreden ook voor kinderen geschikt en kan het optreden dus op verschillende gelegenheden plaatsvinden. Daarnaast is een paaldanseres ook uitermate geschikt tijdens een festival. Dit optreden geeft uw gasten echt iets om naar te kijken en van te genieten. 

Of het nu dus gaat om een vrijgezellenfeest, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een evenement: een optreden van een paaldanseres kan altijd. Geeft u aan of het een erotisch of sportief optreden moet worden en voor welke gelegenheid en dan gaan wij van ServiceRight Entertainment voor u op zoek naar de passende act die uw gasten versteld zal doen staan! Geef daarbij ook aan of de ruimte een danspaal heeft staan of dat deze ook meegenomen moet worden, dan zal dit direct in de offerte worden verwerkt. 

paaldanseres in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Paaldanseres boeken geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website het entertainment naar keuze & u ziet direct onze voordeelprijs

Stap 2

Kies een datum, tijdstip en locatie waarop u het entertainment plaats wilt laten vinden.

Stap 3

Het entertainment is in goede handen en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

BEKIJK & BOEK

Waarom Serviceright Entertainment voor uw Paaldanseres boeken?

Al meer dan 2000 artiesten zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Entertainment

Alle soorten entertainment mogelijk

Geen voorrijkosten

Veilig online boeken

Vaste voordeelprijs

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7707 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Serviceright Entertainment

-20%

DJ boeken NU tijdelijk met 20% korting

Populairste acts van dit moment
Betrouwbaar
Gegarandeerde kwaliteit

BEKIJK & BOEK

-20%

Brassband huren NU met tijdelijk 20% korting

Snel en Eenvoudig
Kwaliteit
Geverifieerde artiesten

BEKIJK & BOEK

-20%

Artiesten boeken NU tijdelijk met 20% korting

Geverifieerde artiesten
Groot aanbod
Entertainment Professionals

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke